« Natrag

Inovirali smo visokoučinkovit separator obnovljivih medija za pjeskarenje

1 rujan 2020

Blast Tehnik razvio je i inovirao potpuno novi separator visokih performansi za obnovljive medije za pjeskarenje. Koristi se u komorama za ručno ili robotsko pjeskarenje.


Pogodan je za sve primjene u kojima je potrebna 100%-tna ponovljivost. Uređaj je dostupan u četiri verzije, kapaciteta 2 t/h, 4 t/h, 8 t/h i 12 t/h.

Trenutačni uređaj razvijen je i projektiran za naručitelja i danas je u cijelosti funkcionalan. Naručitelj je oduševljen njegovim radom jer smo mu na taj način omogućili ponovnu uporabu medija za pjeskarenje i tako znatno smanjili troškove. U slučaju da vam je potreban i takav ili sličan uređaj, obratite nam se i razvit ćemo sustav koji će biti najbolji za vašu situaciju.

Želite li razgovarati o svom projektu?
Unesite svoje podatke za kontakt i mi ćemo vas kontaktirati što je prije moguće.

Pogledajte ostale vijesti:

Peskanje starodobnikov

V kolikor ste ponosni srečnež in lastnik katerega od starodobnikov, potem veste, da morate zanj skrbeti tako, kot bi želeli, da se skrbi za vas pri 80-ih. Še bolj potrebujemo nego in obnovo. Danes nekaterih starodobnikov ni več, zato poskrbite, da bo vaš ostal takšen, kot bi ga ravnokar pripeljali iz salona.

Peskanje s sodo

Požar povzroči veliko nečistoč, katero je treba odstraniti, zato da bi lahko bila površina ponovno primerna in ustrezna. Grafiti pa znajo včasih biti zelo nadležni in se jih stežka znebimo samo z barvanjem, prekrivanjem ali običajnim čiščenjem.

Sanacija po požaru – prvi, takoj za gasilci!

Po požaru ostanejo saje, zažganine na lesu, opeki, betonu ali kovini. Vse je črno in smrdi po zažganem! Prihranite čas in denar, saj lahko s sanacijo nadomestite potrebo po zamenjavi!